Trefbal 5

De bedoeling is om de tegenstander uit te schakelen door zo hard mogelijk met de bal te gooien. Hoe harder je gooit hoe meer kans je hebt dat de tegenstander af gaat. Zorg dat je zo snel mogelijk de ballen in je handen krijgt.

Speel Trefbal 5Trials 2

Lekker motor crossen op een heel lastig parcour. Trials 2 is een nieuwe aanwinst van de makers van Miniclip. Deze keer moet je zorgen dat je langs alle vlaggen komt.

Speel Trials 2Tennis game

Tennis spellen zijn leuk en uitdagend. Dit spelletje is simpel gemaakt maar het is onwijs leuk om te spelen. Je kan één losse pot spelen maar je kan ook een toernooi spelen. Naarmate je verder vordert worden de tegenstanders beter en wordt het dus moeilijker om te winnen.

Speel Tennis gameFMX Team

Houdt je van motor stunts? Dan is dit spelletje zeker weten wat voor jou! Met het spel FMX team moet je zorgen dat je de level haalt door binnen de tijd een bepaalde score neer te zetten. Elke level heeft een minimum score die je moet halen.

Speel FMX TeamBMX / Mountainbike 2007

Bij Mountainbike 2007 is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten scored door de meest vette trucks te doen op je mountainbike. Maak zoveel mogelijk vaart en pak zoveel mogelijk punten.

Speel BMX / Mountainbike 2007