Rise of Atlantis

Rise of Atlantis is één de leukste spellen in de Bejeweled collectie. De bedoeling is om stages te halen. Probeer om minimaal drie icoontjes naast of onder elkaar te krijgen. In het spel zitten soms ook andere icoontjes die je extra punten opleveren. Mocht je soms geen combinatie zien van minimaal drie icoontjes dan moet […]

Speel Rise of AtlantisBubble shooter

Bubble Shooter is één van de simpelste online spellen. Het doel is om met je muis een bubble af te schieten en te zorgen dat jouw bubble tegen dezelfde kleur aan komt, vandaar de naam “Bubble Shooter”. De score hangt af van het aantal gelijk gekleurde balletjes welke je in een shot weg schiet. Heb […]

Speel Bubble shooterThe Missle game 3D

Bij The missile game 3d ben je de piloot van een missle. Je moet deze missle door een grote tunnel loodsen en je moet ervoor zorgen dat hij NIET crashed. Vlieg door de gaten heen die rond draaien om te overleven.

Speel The Missle game 3DLearn to Fly

Bij Learn to Fly ben je een pinguin die allemaal missies heeft. Haal je een bepaalde missie dan wordt je beloond met prijzengeld. Met dit prijzengeld kan je weer extra dingen kopen zoals een raket of vleugels.

Speel Learn to FlyCab Driver

In Cab Driver ben je een taxi chauffeur. Je moet mensen oppikken en naar hun bestemming brengen. Als je dit zo snel mogelijk, zonder ongelukken krijg je goed betaald. Het spel bestaat uit verschillende levels. Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen om de level te halen.

Speel Cab DriverGoudzoeker multiplayer

Naast de normale goudzoeker die wij gisteren hebben geplaatst, is er ook een multiplayer versie beschikbaar. Deze versie is helaas in het Chinees maar als je een beetje weet hoe de normale versie werkt, snap je deze ook.

Speel Goudzoeker multiplayerGoudzoeker 1

De bedoeling van Goudzoeker is om alle goudstukken te pakken die je ziet. Dit doe je doormiddel van de takelmachine. Richt je grijper en zorg dat hij bij een stuk goud of iets anders waardevols terrecht komt.

Speel Goudzoeker 1Klim omhoog

Een van de meest verslavende spellen is toch wel “Klim omhoog”. Het heeft een beetje dezelfde vormgeving zoals Super stapelaar 2. De bedoeling bij Klim omhoog is dat je probeert om alsmaar te blijven klimmen. Onder je stijgt namelijk een soort van vloeistof en daar mag je niet in komen.

Speel Klim omhoogWinterbells

Het is winter, regelmatig valt er sneeuw en buiten is het soms erg koud! Daarom is het tijd voor een typisch spelletje dat bij deze tijd van het jaar hoort. Winterbells is een zeer verslavend spelletje, de bedoeling is heel simpel: beweeg met je muis het konijntje naar boven, wanneer je een bel aanraakt springt het konijntje omhoog om zo meer bellen te pakken.

Speel Winterbells